U kunt de rechte muisknop niet gebruiken op deze website.
logo

Biografie

Danny van Laar

Danny van Laar is geboren in Almelo op 27 januari 1985.

Al op vroege leeftijd vond Danny het leuk om mensen te entertainen. Met 12-jarige leeftijd is Danny begonnen met het lopen van modeshows voor o.a. modehuis "Kien Kleding" en op 15-jarige leeftijd kreeg Danny zijn eerste kleine rolletje in de film "De Zwarte Meteoor". Onder andere daardoor is de interesse in acteren en modellenwerk gebleven en heeft Danny zich kunnen ontplooien tot professioneel acteur en model.

Door het oprichten van zijn bedrijf is Danny een acteur/model met VAR-WUO verklaring waardoor hij door professionele partijen ingezet kan worden voor verschillende werkzaamheden en de mogelijkheid heeft om te factureren.

Danny richt zich de laatste jaren meer op het acteer- en modellenwerk dan op presenteren. "Ik vind het heerlijk om in de rol van het personage te kruipen. Ik wil me inleven in het script en de persoon die ik speel. Ik ga er dan helemaal in op". Danny heeft als acteur een bijdrage geleverd aan verschillende televisie series, films, commercials, pre-rolls en scripted reality series.

De laatste jaren is Danny veelal te zien in tv-commercials, bedrijfsfilms en doet hij veel photoshoots voor (grote) merken van welbekende winkelketens of bedrijven.

Danny is flexibel en heeft een pro-actieve houding. Zijn ruime ervaring helpt aan een goede bijdrage van een productie en een fijne samenwerking.